top of page

DESPRE WORKSHOPURILE DE FOTOGRAFIE NOU NĂSCUȚI

Atelierul de fotografie pentru nou născuți cu Gabriela Însurățelu este un workshop de 1 zi și este un atelier de fotografie și de afaceri care vă va ajuta să vă îmbunătățiți abilitățile tehnice ca fotograf și să încurajați creativitatea, concentrându-vă în același timp pe dezvoltarea unui portret de succes pentru primul an (și mai târziu) de viață al copilului într-o piață aglomerată.

Fiecare atelier se încheie cu un feedback personalizat și un răspuns personalizat cu Gabriela, astfel încât să puteți obține ajutor individualizat în direcția muncii dvs. atât din punct de vedere artistic, cât și din punct de vedere comercial.

Vă aștept în studio să vedeți exact cum poziționez și fotografiez subiectele noastre preferate, bebelușii! Workshopul este conceput pentru a vă oferi cele mai importante aspecte tehnice și de afaceri pentru a stabili un model de afaceri de succes.

 

Vom vorbi despre modalități de a vă extinde și diversifica afacerea.

 

În plus față de setările creative de design și de planificare a sesiunilor cu clienții, veți învăța cum să calculați prețurile profitabile, cum să planificați pentru a obține un echilibru în viața dvs., să vă găsiți stilul, pentru a vă distanța de concurență și cum să creați planul pentru primul an de viață al unui copil.

Ce se întâmplă în cadrul workshopului? 

- Teorie practică (regulile și instrucțiunile pregătirii sesiunii foto; cum ne pregătim noi și cum pregătim așteptările părinților)
- Parte practică cu bebeluși (2 modele de vârste diferite)

- Workflow de wraping (3 moduri de wraping)

- Tehnici de liniștire și adormire

- Lucru pe beanbag, posing în recuzită, cadre de familie
- Sesiune de întrebări
- Parte practică de wraping cu fiecare în parte pe modelul păpușică din dotare

- Workflow editare (editare a 2 imagini în LR și PS)

- Parte de business (contracte, softproofing, cum gestionăm comunicarea cu clienții)

Cerințe

Locurile pentru workshop sunt limitate, putând participa maxim 5 persoane, din dorința de a maximiza informațiile oferite. Cursanții trebuie să știe să folosească aparatul foto pe modul manual, și să aibă cunoștințe de editare în programele Lightroom și Photoshop. 

Investiția în educație

Investiția este de 1200 de lei și include:

- O zi de lucru cu cei 2 bebeluși. Începem la ora 9:00 și vom încheia la ora 18:00. Gustările și prânzul sunt asigurate pentru toată durata cursului

- Mapă cu suport de curs

- Un pachețel surpriză cu accesorii pentru bebeluși

- Feedback în grup privat de facebook

- Un avans de 400 de lei nerambursabil este necesar pentru a rezerva locul la workshop, restul fiind achitat în ziua cursului. 

Întrebări și Răspunsuri

Unde este Studioul?

 

Studioul este situat în zona Iulius Mall din Iași. 

 

Unde ar trebui să ne cazăm?

 

Vă recomandăm pensiunea Velvet care este la 150 de metri de studio. Aeroportul este la 10 minute de studiou, gara la 20 minute. Iulius Mall este la 10 minute de mers pe jos, iar Palas Mall, la 20 de minute de mers pe jos. 

 

Pot participa începătorii?

 

Vă recomandăm să cunoașteți bine camera foto și să o utilizați confortabil în modul Manual pentru a profita la maxim de atelier. Nu trebuie să fiți în afacere și nici nu aveți nevoie de un model de afaceri special pentru a vă bucura și de a beneficia de atelier.

Câți participanți vor fi acolo?

 

Nu mai mult de 5.

 

De ce echipament avem nevoie?

 

Camera dvs., un obiectiv de 50mm (sau 24-70mm sau 35mm), și cardurile de memorie sunt o necesitate!

 

Opțional: laptopul dvs., alte lentile (utilizăm 35mm, 50mm, 105 macro și, ocazional, 85mm și 70-200mm în studio), baterie de rezervă și încărcător, geanta de cameră

 

Cât de mult posing vom învăța?

 

Vom petrece aproximativ 4 ore din timpul total al atelierului fotografiind 2 nou-născuți. Veți învăța fluxul de prezentare a nou-născuților, care garantează să păstrați sesiunile sub 3 ore.

 

Vom acoperi:

 

Siguranța nou-născutului

înfășat

Bean Bag

Compoziții

Posing în recuzită

Hanging poses

 

Vom putea face fotografii în timpul demonstrațiilor?

 

Da, veți avea ocazia să practicăm tehnicile pe care le vom acoperi prin fotografierea modelelor noastre la atelier.

 

Taxa de înscriere a atelierului nu este rambursabilă, dar poate fi transferată la o dată viitoare sau la un atelier online.

bottom of page