top of page

Camera copilului, un univers magic

Camera copilului este un loc magic, unde se nasc idei marete, se dezvolta noi abilitati, un univers al jocurilor si imaginatiei. Eu am ales sa pictez camera baietelului nostru David (chiar daca nu doarme momentan acolo) ca sa fie un loc distractiv cu toate lucrurile care ii plac. Asta dupa ce initial ii lipisem doar niste stickere cumparate care s-au dezlipit toate.

In fiecare dimineata fuge din dormitorul mare direct in camera lui si invata lucruri noi, mai descopera o omida in copac, o bufnita ascunsa intre frunze, sau se uita cu mirare la norii de pe tavan.

Daca vreti si voi ceva magic pentru copilul vostru, hai sa stam de vorba. Putem alege multe culori sau mai putine, diverse modele, mai simple sau mai complicate. In functie de dificultate, proiectarea imi ia 2-3 zile, apoi lucrul efectiv in jur de 72 ore.

Putem alege culori selectiv din paletarul disponibil la orice magazin gen Praktiker (eu am folosit paletar de la Savana), ca totul sa fie cat mai personalizat.

Totul este pictat manual cu culori acrilice si lavabile, rezistente la uzura copilasilor. Pentru preturi aproximative uitati-va AICI.

Daca aveti intrebari folositi formularul de contact sau dati-mi un telefon.

bottom of page