top of page

Workshop-ul de fotografie de nou născuți Baby Whisperer, Iași - Martie 2018

Pe 24 Martie 2018 a avut loc prima ediție a atelierului de fotografie pentru nou născuți, Baby Whisperer. M-am pregătit intens, și nici chiar vremea magică, datorită căreia nu știam sigur dacă mai ajunge cineva la workshop mulțumită zăpezii, nu a putut anula acest eveniment. Ningea magic!

Dar, nu numai că au ajuns toți ci au venit și 2 în plus. Cea mai mică participantă la workshop a fost Thea, de 6 lunițe, care a făcut studioul să răsune de chicoteli bebelușești și voie bună.

A fost o nebunie! Un eveniment în care am dat 100%, și nici nu am realizat decât spre final că băusem doar 3 pahare de apă. Dar, pentru atmosferă vă las cu un mic filmuleț creat de colega și prietena mea Iasmina de la ICPhotography ce m-a asistat în ziua Workshopului.

Doresc să mulțumesc cursanților care au venit în pofida vremii și s-au implicat pe tot parcursul cursului, Iasminei pentru sprijin/ fotografii/ filmuleț, Aramidei pentru fabuloasele bentițe (ARA SASA), soțului meu care a avut grijă de puiul nostru și m-a ajutat cu mutatul prin studiou, și nu în ultimul rând Olgăi Vușcan, pentru tot sprijinul și încurajărilor de-a lungul timpului de când ne cunoaștem.

A doua ediție a workshopului de fotografie de nou născuți Baby Whisperer va avea loc pe data de 14 Iulie 2018, la Iași. Lista de înscrieri este deschisă. Pentru detalii verificați secțiunea pentru fotografi sau mă puteți contacta direct pe gabriela.insuratelu@gmail.com.

bottom of page