Workshop-ul de fotografie de nou născuți Baby Whisperer, Iași - Martie 2018

Pe 24 Martie 2018 a avut loc prima ediție a atelierului de fotografie pentru nou născuți, Baby Whisperer. M-am pregătit intens, și nici chiar vremea magică, datorită căreia nu știam sigur dacă mai ajunge cineva la workshop mulțumită zăpezii, nu a putut anula acest eveniment. Ningea magic!

Dar, nu numai că au ajuns toți ci au venit și 2 în plus. Cea mai mică participantă la workshop a fost Thea, de 6 lunițe, care a făcut studioul să răsune de chicoteli bebelușești și voie bună.

A fost o nebunie! Un eveniment în care am dat 100%, și nici nu am realizat decât spre final că băusem doar 3 pahare de apă. Dar, pentru atmosferă vă las cu un mic filmuleț creat de colega și prietena mea Iasmina de la ICPhotography ce m-a asistat în ziua Workshopului.

Doresc să mulțumesc cursanților care au venit în pofida vremii și s-au implicat pe tot parcursul cursului, Iasminei pentru sprijin/ fotografii/ filmuleț, Aramidei pentru fabuloasele bentițe (ARA SASA), soțului meu care a avut grijă de puiul nostru și m-a ajutat cu mutatul prin studiou, și nu în ultimul rând Olgăi Vușcan, pentru tot sprijinul și încurajărilor de-a lungul timpului de când ne cunoaștem.