Mihnea cel dulce la 6 lunițe

Pe Mihnea l-a fotografiat prima oară când avea doar câteva zile, dar timpul a trecut atât de repede încât la finalul verii, avea deja 6 lunițe și mă întrebam când a trecut timpul atât de repede. Parcă mai ieri ne întâlneam pentru prima oară, și nu peste mult timp va avea 1 anișor. Pentru 6 lunițe am hotărât să ieșim la o ședință în natură și să profităm de vremea frumoasă.

Tati și mami s-au bucurat și ei de plimbarea în natură, iar Mihnea a avut cele mai adorabile expresii. Sunt super delicioși la 6 lunițe, așa că vă recomand să nu săriți peste markerul de 6 luni care trebuie să fie pus în teancul cu amintiri.

Sesiunile în natură sunt foarte relaxante, fiind mai multe o serie de instantanee cu mici sugestii de postură din partea mea, totul fiind cât mai natural posibil. Sesiunile în natură sunt recomandate copiilor între 12 luni și 4 anișori, când ei nu sunt interesați să stea liniștiți în cadrul restrâns al studioului.

  • Facebook Clean

​© 2005 - 2021 by GABRIELA INSURATELU. All rights reserved.

© All images and information on this site are protected by the copyright laws. Please do not save them without permision. If you need to use an image from my website I highly encourage you to contact me. Thank you!