top of page

Internship pentru Editor/Asistent la studiou


Gabriela Insuratelu - Newborn Artist, lansează începând cu luna Septembrie 2019, 1 loc disponibil pentru un internship gratuit neplătit pe o perioadă de 8 săptămâni pentru Editor LR și PS/ Asistent de fotograf la studiou, unde veți avea posibilitatea de a învăța de la unul din cei mai buni fotografi de newborn din țară.

La finalul acestui internship în funcție de seriozitatea voastră, capacitatea de învăța și a vă adapta cerințelor ridicate de editare cât și de HR, și evident dacă vom face acel click în colaborarea noastră, există posibilitatea de a concretiza internshipul cu un job Full time.

Internship-ul se va desfășura de luni până vineri în intervalul 9:00-17:00. Orele se pot modifica în funcție de agenda programărilor, cu un minim de 20 de ore lucrate pe săptămână, dar se va discuta în prealabil orice modificare.

Se caută o persoană motivată și serioasă, cu o capacitate mare de învățare a soft-urilor folosite în fotografie, cu cunoștințe de LR, Bridge și PS, cât și de folosire a mediilor de comunicare (e-mail, Social Media, blogging etc). Un plus pentru cei ce știu ce este Microstock.

În timpul celor 8 săptămâni veți învăța cum să editați o sesiune foto în toate fazele, de preselcție, selecție, editare de bază în LR, compoziție, editare avansată în PS, găsirea unui balans între edit și over edit, export, livrarea către clienți, realizarea de print-uri fine art și albume, comunicarea cu clienții atât online cât și live în timpul sesiunilor foto, marketing, folosirea echipamentelor de studiou și a recuzitei, reguli de siguranță în lucrul cu bebelușii și nu limitat la acestea.

Ca aplicanți pentru acest internship specific, mă aștept să aveți cunoștințele de bază legate de regulile de compoziție, LR, PS, Bridge, etica fotografiei cât și legile ce se aplică (GDPR, Drepturi de autor etc.). Vom discuta despre acestea și în timpul internship-ului dar este important să aveți aceste cunoștințe.

În fiecare săptămână vom atinge un anumit subiect. La finalul internship-ului veți avea ca test editarea completă a unei sesiuni, care împreună cu activitatea din perioada celor 8 săptămâni, va decide dacă internship-ul se va materializa într-un job full time.

Pentru mai multe șanse de a fi acceptați la acest internship gratuit, trimite-ți un CV care să conțină link către contul de social media (e important ca profilul să fie public), o scrisoare de intenție și un link către un portofoliu de fotografii (puteți fi autorul sau nu, dar e important să fie editate de voi, cu acordul autorului), indiferent de genul fotografiei, care să precizeze foarte clar de ce trebuie să fiți voi cei cărora să vă ofer această oportunitate!

Puteți aplica online și pe pagina de facebook: Gabriela Insuratelu - Fotograf de nou nascuti și familie sau pe adresa de e-mail office@gabrielainsuratelu.com.

După selecția inițială veți avea un interviu online.

Puteți aplica până pe data de 1 septembrie, ora 24:00 :)!

Succes tuturor aplicanților.

bottom of page