Care sunt cele mai potrivite culori pentru sesiuni foto în natură toamna?

Fiecare sezon are propriile cerințe de culori în ceea ce privește ținutele pe care le alegeți atunci când vă programați pentru o sesiune foto.

În fiecare e-mail de confirmare a sesiunii, eu trimit și recomandările de ținute, dar, uneori, cea mai la îndemână culoare în garderobă este alb.

Nu mă înțelegeți greșit. Eu sunt fan alb. Nu ai cum să greșești cu alb niciodată! Ok, poate dacă îți iei o rochie albă lungă elegantă și mergi la nunta celei mai bune prietene! Atunci chiar nu e ok să eclipsăm mireasa :D.

Totuși, la ședințele în natură, mie îmi plac culorile puternice! Știu că este un pic șocant, având în vedere că în studio prefer cadrele pe alb, cu ținute albe.

Vă zic și un secret! Toamna este anotimpul meu preferat, și ghici ce! Este 1 septembrie! Bine ai venit oficial toamnă :).

Vremea se va răci încet, și va trebui să veniți un pic mai înfofoliți la sesiunile foto. Pentru copilașii până în 24 de luni, am ceva ținute drăgălașe, tricotate, cu culori vesele. Unele tricotate chiar de mâinile mele, special pentru micuții voștri. Și să nu uităm, că la sesiunile în natură, cele mai faine