top of page

COVID 19 și sesiunile foto

2020 a venit cu multe surprize pentru tot globul!

Mai este puțin până la relaxarea restricțiilor impuse de noul virus COVID-19, iar noi, cu toții, va trebui să ne adaptăm și să învățăm să trăim cu acest virus printre noi.

Din 18 Mai 2020, voi reîncepe sesiunile foto, și dacă pentru sesiunile în natură, este puțin mai simplu, în ideea că vom păstra distanța socială de siguranță, în studio am luat mai multe măsuri de protecție, atât pentru voi cât și pentru mine, ca fotograf!

Sunt multe lucruri pe care le făceam și înainte, ca reguli de bun simț de igienă, dar mai jos puteți vedea cum este pregătit studioul suplimentar:

Măsuri protecție împotriva COVID 19 la studio foto

Când ajungeți la studio, sănătoși cu toții bineînțeles, și fără suspiciuni de contractare a virusului sau cu alte boli posibil contagioase (regulă care era impusă și până acum), vă voi ruga să faceți câteva lucruri înainte și după intrarea în spațiu, și anume:

- Vi se vor oferi protecții de plastic pentru papucii de stradă, pe care vă rog să le aplicați pe papucei înainte de a intra în studio.

- Papucii de stradă, cu acele protecții de plastic se vor lăsa la intrarea în studio (în interior, nu afară :)). Nu uitați că micuții voștri mișună pe jos, și cu cât suntem mai atenți, cu atât mai bine.

- Vă voi invita să vă spălați pe mâini cu apă și săpun înainte de a atinge orice în studio. Baia este chiar la intrarea în studio.

- Veți folosi doar șervețelele de hârtie puse la dispoziție pentru ștergerea mâinilor

- Vă voi dezinfecta mâinile și mânuțele cu spray dezinfectant

- Ar fi ideal să vă aduceți o ținută de schimb pentru studio pentru a nu sta cu hainele de stradă ce au intrat în contact cu posibili purtători de virus

- Pe parcursul ședinței foto, ar fi minunat dacă veți folosi mască de protecție, pe care o veți da jos doar la cadrele de familie, și când vom avea o distanță corespunzătoare între noi

- La ședințele foto în studio se va accepta doar prezența părinților și frățiorilor. Pentru cadre cu mai mulți membri ai familiei, vă recomand cu drag să facem sesiunea foto în natură.

Știu că sunt multe lucruri noi pe care trebuie să le facem, și se simt ca o corvoadă! Cu toții ne-am dori să revenim la viața noastră așa cum era înainte de acest virus. Dar până se vor descoperi soluții noi de tratamente sau vaccin, toate măsurile impuse, sunt pentru protecția noastră, a voastră, a copilașilor noștri și a tuturor celor dragi din viața noastră, cu o stare de sănătate mai precară, sau care se află în grupul de risc.

Cu siguranță, voi avea grijă ca experiența voastră la studio să fie una plăcută, cum a fost și până acum, de fiecare dată!

Vă aștept cu drag să capturăm amintirile atât de importante pentru voi și familia voastră!

bottom of page