top of page

Aventuri în David Land - Dobrovăț Mud Experience

Îl fotografiez de când era mic, dar odată cu trecerea timpului a devenit mai reticent la dorințele mamei de a-l fotografia. Dar are și momente când îmi cere să îl fotografiez.

Ieri am ieșit la Dobrovăț (jud. Iași), un loc unde este o poiană cu stejari seculari, pădure, și un pârâu pe unde îi place să se mai bălăcească când ajungem pe acolo. Eram de fapt înainte de o altă ședință cu clienți/prieteni de acum, minunați și ședințe fără număr, care mi-au atras atenția că ei nu sunt pe blog, așa că promit să fac o postare și cu ședința/picnicăreala lor.

Știam desigur că se va băga în pârâu, așa că am luat frumușel vreo 2 rânduri de haine și papuci de schimb, șervețele umede, și ce mai e nevoie când nu ai acces să bagi copilul direct la duș. De fapt astea le iau mereu în calcul indiferent unde mergem, pentru că încerc de cele mai multe ori, să nu mă crizez dacă găsește vreo activitate de genul unde este necesar să se murdărească.

Acum sincer, prefer să spăl sau să arunc niște haine decât să îl am curățel cu tableta în mână. Așa că, aseară, a avut liber la nămoleală.

Partea frumoasă a fost că au mai venit încă 3 băieței la râu, cu care s-a împrietenit și au construit vreo 2 ore la un baraj/ pod creat din lemne și mâl, pe care mai apoi l-au demolat și l-au construit mai jos pe râu. Nu mai voiau să plece, și împreună cu tatăl lor eram uimiți ce se distrau cei mici. Au ajuns dezbrăcați până la chiloți, plini de mâl peste tot, și cu un zâmbet satisfăcut de milioane pe fețele lor mici și inocente.

Nu am acceptul de a vă arăta toată povestea și cu ceilalți micuți în cadru, dar fotografiile acestea sunt alinare pentru sufletul nostru de părinți. Nici dacă planificam o ședință de genul nu ieșeau așa faine.

De fapt, cred că aceste situații neplanificate dau farmecul fotografiilor. Nu este prima noastră experiență de genul, și ne facem prieteni peste tot. Așa că fiți cu ochii în patru, memorați fățuca lui David, că dacă ne întâlnim pe undeva, s-ar putea să vă treziți cu o ședință foto spontană :)

Deci, cine se bagă la o ședință Mud Experience? David a testat locația :D

bottom of page