top of page

5 sfaturi de pregătire a nou născutului pentru ședința foto

Ședința de nou născut, este printre cele mai importante evenimente, necesare să fie fotografiate, din viața oricărei familii. De cele mai multe ori, fiind și la primul copil/ prima ședință de acest gen, nu sunteți siguri cum ar trebui să pregătiți mica minune pentru ședința foto.

Fetiță nou născută, la ședința foto.

Mai jos sunt 5 pași simpli care mă ajută pe mine, cât și pe bebeluș, pentru a avea o ședință de succes.


  1. Evitați să aveți vizitatori (bunici/ prieteni/medic) sau să aveți diverse programări (medic/consultanți alăptare etc.), în dimineața din ziua ședinței. Vă doriți ca micuțul/micuța voastră să aibă o dimineață relaxantă înainte să veniți la studio, astfel că este indicat să evitați suprastimulările ce ar putea împiedica bebelușul să cadă într-un somn profund. E important ca ei să doarmă la ședința foto. Dacă sunt treji, de cele mai multe ori se agită, dau din mânuțe și piciorușe, posibil încrucișează și ochișorii, și este mai provocator de lucrat cu ei. Dar dacă bebelușul ne permite, cu mare bucurie îl fotografiez și treaz.

  2. Încercați să țineți bebelușul treaz aproximativ 45-60 minute înainte de sesiunea foto. Jucați-vă cu ea/el și obosiți-o/l puțin, pentru a fi pregătiți să adoarmă, când ajungeți la studio. Chiar dacă nu reușiți, mă voi descurca, dar ar fi ideal să ajungă obosiți :).

  3. Puteți să îi faceți o băiță caldă și relaxantă în dimineața sesiunii, pentru a o/îl ajuta să adoarmă profund (de asemenea, ajută să fie drăguți și curați pentru sesiunea foto).

  4. Îmbrăcați bebelușul într-o salopetă cu nasturi sau cu fermoar, fără straturi dedesubt. Acest lucru va face mai ușoară dezbrăcarea bebelușului, fără a fi nevoie să-i tragem îmbrăcămintea peste cap, ce l-ar putea deranja sau supăra. Poate fi chiar o salopețică drăguță ce plănuiți să o țineți ca amintire pentru când va crește mare. Ar aduce un plus de autenticitate sesiunii foto, chiar dacă eu am ținute pentru micuți. Și bebe se va bucura peste ani să compare în fotografii și cu salopețica, cât de mic era.

  5. Și ca cireașa de pe tort, hrăniți-vă bebelușul la cerere în ziua dinaintea sesiunii, și chiar înainte de a fi nevoiți să părăsiți casa, astfel încât el/ea să fie plin și în acea minunată beție de lăptic.

Mai jos aveți link-uri către câteva articole utile de citit, când vă gândiți să vă programați pentru sesiunea foto a micuțului membru al familiei:

Pentru a vă programa la sesiunea foto, puteți accesa pagina de Programări. Agenda este sincronizată în timp real!

După primirea programării, veți primi un e-mail ce conține toate recomandările și detaliile necesare!


Dacă totuși mai aveți întrebări, îmi puteți scrie direct pe e-mail la: office@gabrielainsuratelu.com.


Comments


bottom of page