top of page

Curs introductiv de fotografie la Spectrum Iași

În luna aprilie 2022, am ținut o scurtă introducere în fotografie, pentru clasele a 6-a, a 7-a și a 8-a, de la Școala Internațională Spectrum Iași. A fost super să fiu invitată, și bucuroasă că majoritatea tinerilor adolescenți au arătat un interes mare către fotografie.


Clasele a VI-a, a VII-a și a VIII-a

A fost amuzant, cum și cei de la clasele mai mici se ițeau pe ușa sălii de informatică, și erau super încântați de aparate. Au venit și 2 copii de la clasa a 4-a, în pauză. Un succes, ce mi-a adus zâmbetul pe buze pentru tot restul zilei.


Aparate analogice și digitale

Am descoperit și câteva talente printre tinerii elevi, așa că postez și câteva din fotografiile lor, făcute cu telefonul, dar destul de ingenioase de altfel, în special după doar 2 ore de discutat, și introdus câteva reguli de compoziție.La finalul cursului, unora chiar le părea rău că nu mai stau, și tot trăgeau de timp. Au butonat toate camerele pe care le-am adus (analogice și digitale), au făcut fotografii după anumite teme, am discutat despre istoria de început a fotografiei și câteva nume marcante pentru arta fotografică, și... a rămas că ne mai vedem .Mulțumiri tinerilor elevi ce au trimis fotografiile către mine: Sara , Paul, Luca, Kris, Ștefania etc.


Mulțumesc Școala Internațională Spectrum Iași pentru invitație, cafeaua turcească, și atenția inspirată, cu toate că am venit voluntar, fără așteptări, și cu cel mai mare drag.


În urma cursului, elevii au ieșit pe teren în vizită la diverse atracții muzeale, iar fotografiile pe care le-au făcut, vor face parte dintr-o expoziție.


Deci, abia aștept să văd ce au capturat!

bottom of page