top of page

Termeni și condiții | Politica de confidențialitate

Folosirea acestui site implică acceptarea termenilor și condițiilor de mai jos. Recomandăm citirea cu atenție a acestora. SC Atelierul de alb SRL cunoscută și sub numele de Gabriela Însurațelu, își asumă dreptul de a modifica aceste prevederi fără o altă notificare.

1. Informații personale

 

Sunteți de acord ca furnizarea serviciilor sau produselor va începe imediat după îndeplinirea tuturor formalităților de înregistrare și programare cerute prin formularele de pe site sau pe adresa de e-mail menționată pe site. Informațiile furnizate trebuie să fie corecte, vă obligați să ne furnizați corect numele, adresa și alte informații utile în stabilirea programărilor, semnării contractelor și emiterii facturilor. Prin folosirea site-ului sunteți responsabil pentru toate acțiunile care decurg din folosirea acestuia. Gabriela Însurățelu (SC Atelierul de Alb SRL) nu poate fi făcută responsabilă pentru erorile survenite în urma neglijenței utilizatorului. Site-ul gabrielainsuratelu.com este operat de compania SC Atelierul de Alb SRL, CUI: 46171203 , inregistrata la Registrul Comertului J22/1758/2022, adresa: Str. Zimbrului 16, Miroslava, județul Iași.

2. Securitatea datelor personale

Datele dumneavoastră personale vor putea fi utilizate de către Gabriela Însurățelu pentru a vă confirma programările, pentru facturare, informarea prin e-mail, poștă/ curier sau alte mijloace de comunicare despre acțiunile ulterioare. Datele personale vor putea fi transmise autorităților în drept cu scopul verificării tranzacțiilor comerciale sau altor autorități în drept pentru efectuarea oricăror verificări justificate în baza legii. Datele furnizate de către clienți sunt strict confidențiale.

Nu am vândut, nu vindem și nu vom vinde niciodată datele tale către terțe părți. Oferim servicii care se bazează pe încrederea clienților și a potențialilor clienți, iar siguranța datelor personale este esențială în acest proces.

Singurele entități care au acces la datele utilizatorilor acestui site sunt agențiile sau furnizorii cu care colaborăm (Wix.com - serviciul de hosting, firma de contabilitate, programul de facturare SmartBill) și, în cazuri excepționale și doar pe baza unor cereri oficiale, instituțiile publice care aplică legea în România.

Gabriela Insuratelu se obligă să respecte drepturile dumneavoastră conferite de Legea 677/2001, și să înceteze prelucrarea datelor dumneavoastră personale dacă utilizarea lor nu este în conformitate cu Legea nr. 677/2001.

 

Nu colectăm date financiare (număr de card și altele).

3. Protecția datelor tale

 

Scopul nostru, în ceea ce privește social media, este unul educațional, iar noile reguli de protecție a datelor cu caracter personal (GDPR) fac parte din acest context. Prin urmare, îți promitem că siguranța datelor tale este o prioritate pentru noi și că folosim aceste date pentru unicul scop de a-ți oferi o experiență personalizată atât pe site-ul nostru, cât și pe platformele online pe care ne promovăm produsele și serviciile (Facebook, Instagram și Google).

 

4. Cum folosim datele tale?

 

Folosim datele tale, doar dacă avem acordul tău, în mai multe feluri, în funcție de natura lor. În tabelul de mai jos am detaliat toate tipurile de date pe care le colectăm și cum le folosim ulterior:

 • Adresa de email

În cazul în care ne-ai furnizat adresa ta de email, o vom folosi pentru a-ți trimite emailuri de informare cu privire la produsele și serviciile noastre pe care le-ați solicitat.

 • Prenumele și Numele

În cazul în care ne-ai furnizat Prenumele și Numele tău, folosim aceste date pentru a personaliza email-urile pe care le primești de la noi. De asemenea, acolo unde e cazul, folosim aceste date pentru a încheia contractul care stabilește participarea ta la una din sesiunile foto cât și pentru facturare.

 

 • Numărul de telefon

În cazul în care ne-ai furnizat Numărul de Telefon, folosim aceste date pentru a te putea contacta rapid, în cazul în care participi la o sesiune foto sau sunt necesare informații adiționale, în scopul informării cu privire la locurile de desfășurare a acestor evenimente sau la modificările de ultim moment în programul evenimentelor;

 • Numele companiei

În cazul în care ne-ai furnizat numele companiei pentru care lucrezi, sau pe care o administrezi, folosim aceste date pentru a încheia contractul care stabilește participarea ta, sau a unuia dintre angajații tăi, la unul sau mai multe dintre evenimentele noastre sau pentru facturare.

 • Datele de facturare

În cazul în care ne-ai furnizat datele de facturare (CNP, CUI, Numărul de Înregistrare la Registrul Comertului, Adresa Sediului Firmei, Contul Bancar, Numele Băncii, Numele Reprezentantului Legal, Funcția Reprezentantului Legal, Seria și Numărul Cărții de Identitate), folosim aceste date pentru a încheia contractul care stabilește participarea ta, sau a unuia dintre angajații tăi, la unul sau mai multe dintre evenimentele noastre;

 • Datele despre browser/IP/dispozitiv

În cazul în care ai fost de acord să colectăm detaliile despre Browser, IP, Dispozitiv, folosim aceste date pentru a determina cum folosești site-ul nostru, scopul fiind să făcem schimbările necesare pentru ca tu să găsești mai ușor informațiile pe care le cauți; de asemenea, pentru că folosim o platforma online adresa de IP ne poate ajuta în eventualitatea unor cazuri de fraudă, dacă instituțiile responsabile vor solicita aceste date;

5. Concluzie

Am luat toate măsurile tehnice pentru ca tu să nu fii obligat(ă) să ne furnizezi niciun fel de date (totul e opțional), dar e bine de știut că fără ele e posibil ca anumite părți din site să nu funcționeze corect, să nu putem colabora, sau să nu te putem anunța cu privire la serviciile noastre de care ai putea fi interesat(ă).

6. Mesajele noastre de marketing

În cazul în care avem acordul tău (te-ai abonat la newsletter),îți vom trimite, prin email, mesaje de marketing cu scopul de a te informa despre evenimentele pe care urmează să le organizăm, despre articolele nou-publicate pe acest site și despre articole utile publicate pe alte site-uri de pe internet.

7. Adresarea utilizatorilor print publicitate online

Desfășurăm campanii de publicitate online pentru a te informa despre produsele și serviciile pe care le oferim și/sau despre articolele publicate pe acest site.

În acest context folosim trei rețele de publicitate – Facebook, Instagram și Google, precum și mai multe tehnici de adresare a utilizatorilor în cadrul campaniilor –  pe baza datelor demografice (sex, vârstă, repartizare geografică, proximitate), sau  a intereselor – aceste informații fiind puse la dispoziția noastră de către rețelele amintite mai sus.

De multe ori, reclamele noastre, pe care le vezi pe alte site-uri, sunt afișate pe baza informațiilor pe care noi le avem despre tine (spre exemplu, când vizitezi sau te înscrii pe pagina unui anumit eveniment de pe site-ul nostru, vei fi adresat apoi, pe Facebook, Instagram sau în rețeaua de parteneri Google, cu reclama la evenimentul respectiv sau la alte produse/servicii auxiliare).

8. Informații despre cardul tău de credit

Gabriela Insuratelu nu colectează informații despre cardurile de debit sau credit (număr, adresă, cod de securitate -CVV2, etc).

9. Drepturile tale

Iată care sunt drepturile tale în contextul colectării și prelucrării datelor.

 1. Dreptul de a fi informat cu privire la cum sunt colectate și folosite datele tale;

 2. Dreptul de a accesa datele pe care le avem despre tine;

 3. Dreptul de a cere rectificarea datelor pe care le avem despre tine;

 4. Dreptul de a solicita ștergerea datelor pe care le avem despre tine;

 5. Dreptul de a solicita oprirea trimiterii de mesaje de marketing către tine;

 6. Dreptul de a solicita trimiterea datelor tale personale către tine sau către un alt operator;

 7. Dreptul de a depune o plângere, cu referire la folosirea datelor tale, către organele abilitate.

Drepturile de mai sus nu sunt absolute și există excepții. Pentru orice întrebări în acest context, te rugăm să ne trimiți un email accesând aceasta pagină.

10. Copyright

 

Întregul conținut al site-ului www.gabrielainsuratelu.com – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică web, scripturi, programe și alte date – este proprietatea Gabriela Insuratelu și a furnizorilor săi și este aparat de Legea pentru protecția drepturilor de autor și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială. Folosirea fără acordul Gabriela Însurățelu a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legilor în vigoare.

11. Descrierea produselor

 

Produsele, anume pachetele pentru sesiuni foto, sunt oferite după cum sunt prezentate și în limita locurilor disponibile din agendă. Vizitatorii sunt de acord în mod expres că folosirea acestui site și programarea sesiunilor foto se face pe propriul risc. Gabriela Insuratelu nu poate garanta disponibilitatea produselor prezentate în cazul unor erori tehnice sau alte evenimente neprevăzute. Gabriela Insuratelu va informa consumatorul despre indisponibilitatea locurilor în agendă. Imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu. Gabriela Insuratelu își rezervă dreptul să modifice descrierea produsului fără o notificare prealabilă.

12. Prețuri

 

Prețurile prezentate sunt fără TVA, SC Atelierul de Alb SRL nefiind plătitor de TVA.

13. Programări

Prin lansarea unei programări (electronic) prin intermediul online www.gabrielainsuratelu.com, clientul este de acord cu forma de comunicare prin care Gabriela Insuratelu își desfășoară operațiunile (electronic sau telefonic).

O programare este compusă din următoarele:

- servicii regăsite în oferta de pe site

- mențiuni clare cu privire la datele de facturare, livrare precum și alte mențiuni speciale (datele de facturare complete se introduc la detaliile despre pachet

- specificațiile clientului

Lansarea unei programări (electronic) nu presupune și confirmarea comenzii și a contractului.

Etapele complete sunt următoarele:

- înregistrarea unei programări

- confirmarea unei programări se face după verificarea disponibilității în agendă și corectitudinea datelor furnizate. Aceasta confirmare se face doar de către Gabriela Insuratelu, electronic (e-mail)

Produsele aflate în oferta online www.gabrielainsuratelu.com se pot furniza numai în baza unei programări. Programarea se va procesa conform pașilor mai sus menționați. O programare neconfirmată nu presupune o rezervare a locului în agendă. 

14. Plata pachetelor rezervate

Plata sesiunilor foto, se va efectua în ziua sesiunii foto prin transfer bancar după emiterea facturii sau plata cash cu oferirea de bon fiscal. 

15. Cookies

Acest site folosește diverse tehnologii (module de tip cookie) pentru a colecta, stoca și prelucra informații atunci când accesați acest site. Cookie ("browser cookie" sau "HTTP cookie") este un fișier de mici dimensiuni, format din litere și numere, care este stocat pe orice terminal cu acces la internet (computer, telefon mobil, tableta etc.) și este instalat prin solicitarea emisă de către un web-server unui browser (ex: Internet Explorer, Chrome)."Cookie"-urile nu conțin programe software, viruși sau spyware și nu poate accesa informațiile de pe hard drive-ul utilizatorului. Cookie-urile nu solicită informații cu caracter personal și nu identifică personal utilizatorii de internet. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.

16. Litigii

Orice litigiu apărut în legătură cu utilizarea acestui serviciu va fi rezolvat pe cale amiabilă. În cazul în care nu s-a reușit stingerea conflictului pe cale amiabilă, competența revine instanțelor de judecată române. Fiind de acord cu acești Termeni și Condiții, clientul îți asumă în totalitate aceste riscuri.

Ne rezervăm dreptul de a modifica acești termeni și condiții în orice moment, de aceea vă recomandăm să îi revizuiți frecvent. Schimbările și clarificările vor avea efect imediat de la postarea pe site.

Dacă doriți să: accesați, corectați, ștergeți oricare din informațiile pe care le avem despre voi, vă invit să ne contactați sau să ne trimiteți un e-mail AICI.

bottom of page