top of page

DESPRE MINE

Copiii noștri sunt centrul universului din momentul în care sunt creați! Ei sunt motivul pentru care zâmbim, plângem de bucurie și ne minunăm în fiecare zi pentru fiecare pas făcut, fiecare cuvânt nou învățat.

 

Amintirile pe care le creăm alături de ei sunt de neprețuit, de aceea este vital să capturăm fiecare etapă a creșterii lor, începând de la naștere. Aceste amintiri vor fi, cu siguranță, cele care ne vor încânta și emoționa și în viitor, când copiii noștri vor fi mari și vor pleca din cuibul familiei.

În era tehnologiei, cu toții avem acces la telefoane performante, tablete și echipamente foto semiprofesionale. Cu toate acestea, diferența dintre o simplă fotografie și o operă de artă este făcută de un fotograf profesionist.

 

Personal, mă dedic cu pasiune în a crea fotografii atemporale și memorabile. Aceasta este specialitatea mea, unde exclez cu adevărat!

 

Pentru a vă oferi încredere că amintirile dumneavoastră sunt în mâini profesioniste, iată câteva detalii despre experiența mea:

Am început să fotografiez în 2004, concentrându-mă inițial pe fotografia de călătorie și portret. Lucrările mele au apărut în diverse publicații din întreaga lume, inclusiv în ghiduri de călătorie de la National Geographic.

Din 2015, m-am specializat în fotografia de portret pentru nou-născuți și familie, acumulând o experiență vastă și diversificată.

Gabriela Insuratelu Fotograf de nou nascuti in Iasi

Pe parcursul anilor, am investit în educația mea continuă în arta fotografică. Am urmat cursurile Universității de Arte George Enescu din Iași, Facultatea de Arte Plastice, Secția Foto-Video, și am participat la numeroase workshop-uri și cursuri specializate. De asemenea, am fost lector la Family Portrait Academy și Family Retreat timp de 3 ediții, oferind cunoștințele mele altor pasionați de fotografie.

În plus, din 2018 am susținut diverse ateliere de fotografie și mentorat pentru fotografi ce doresc să își îmbunătățească abilitățile în domeniul fotografiei de portret pentru nou-născuți și familie.

Ca mamă, am o înțelegere profundă a nevoilor copiilor, ceea ce îmi permite să creez o atmosferă sigură și confortabilă în timpul ședințelor foto.

Pentru a crea împreună amintiri de neuitat, vă invit să faceți programare online sau să trimiteți un email la office@gabrielainsuratelu.com.

Sunt aici să vă ajut să păstrați acele momente speciale pentru totdeauna!

#FotografieNouNascut #FotografieFamilie #AmintiriPretioase #SesiuniFotoProfesionale

GABRIELA INSURATELU

bottom of page