top of page

TERMENI ȘI CONDIȚII DE PARTICIPARE LA ATELIERE

Ateliere organizate de / Termeni și Condiții de Colaborare


Vă rugăm să citiți înainte de a vă înscrie la un atelier. 

 

Atelierele organizate de Gabriela Însurățelu sunt operate de SC Atelierul de Alb SRL. Acești termeni și condiții formează înțelegerea de colaborare dintre dumneavoastră și SC Atelierul de Alb SRL. Prin înscrierea la unul din atelierele disponibile și prin citirea acestor termeni și condiții, sunteți de acord să respectați toate paragrafele de mai jos. Dacă aveți întrebări sau nelămuriri cu privire la această înțelegere, trimiteți un e-mail la office@gabrielainsuratelu.com

 

1 Ateliere cu Gabriela Insuratelu

1.0 Pentru a putea beneficia complet de atelier, trebuie să vă asigurați că ajungeți la timp pentru a lua parte la întreg atelierul. Dacă vă este imposibil să luați parte la atelier trebuie să ne notificați prin email la office@gabrielainsuratelu.com. Nu sunteți pasibili de returnarea sumelor achitate, datorită întârzierii dumneavoastră dacă pierdeți o parte sau întreg atelierul. 

1.1 Gabriela Insuratelu își rezervă dreptul de a face modificări asupra structurii atelierului. În cazul improbabil că se vor efectua modificări, veți fi anunțați cât de curând posibil. 

 

2 Taxe & Anulări

2.1 Trebuie să achitați o taxă de rezervare pentru fiecare atelier la care vă înscrieți. Taxa vă confirmă locul la atelier. Prin înregistrarea la atelier înțelegeți că taxa este NE-RETURNABILĂ. 

2.2 După acceptarea înregistrării la atelier, trebuie să achitați restul sumei rămase înainte sau în ziua atelierului. 

2.3 Dacă sumele nu sunt achitate la data stabilită, SC Atelierul de Alb SRL îți rezervă dreptul să ofere locul rezervat altor participanți. 

2.4 Transferul locului – Dacă nu puteți participa la atelier trebuie să ne notificați cu 2 săptămâni înainte de atelier, sau puteți să: 

a) transferați înscrierea pentru un atelier ulterior

b) să vindeți locul pentru a putea recupera suma achitată. Dacă nu vă puteți vinde locul, sumele achitate nu se vor returna. 

2.5 Gabriela Insuratelu poate anula atelierul la oricare dată înainte de începerea acestuia. În eventualitatea puțin probabilă de a anula un atelier,  Gabriela Insuratelu vă va notifica cât de repede posibil și sumele achitate vor fi returnate. Vă rugăm să luați la cunoștință, că Gabriela Insuratelu nu va returna sume aferente cazării sau transportului pentru atelierele anulate. 

2.6 Elementele fiecărui atelier (ex.: locație, modele, lectori etc.) pot fi modificate fără notificare. Nu se vor oferi returnări de bani în eventualitatea unor astfel de moficări, dar veți fi notificați de schimbări. 

 

3 Folosirea imaginilor & GDPR

3.1 Participanții nu au permisiunea de a folosi imaginile făcute în cadrul atelierului în scopuri comerciale. Imaginile vor fi folosite strict pentru (website și social media). Imaginile nu trebuie trimise/ înscrise către publicații, expoziții sau competiții fără permisiune. Imaginile nu vor fi folosite pentru promovarea ședințelor foto, a atelierelor sau produselor. 

3.2 Sunteți de acord că ați luat la cunoștință că nici unul din participanții la atelier nu și-au dat cordul pentru folosirea în scop comercial a imaginilor realizate în cadrul atelierului și puteți fi trași la răspundere legal dacă folosiți imaginile comercial.  

Sunteți de acord să despăgubiți și să o apărați pe Gabriela Insuratelu, membrii săi, angajații și toți ceilalți participanți la atelier de orice pretenții, pierderi, costuri sau cheltuieli (inclusiv onorariile avocaților și plăți) care decurg din sau referitoare la orice pretenție în urma utilizării unei imagini făcută la atelier în orice mod care nu este permisă în prezentul Acord.

3.4 Participanții trebuie să crediteze Atelierele Gabrielei Insuratelu atunci când postează în social media.

3.5 Participanții nu vor filma sau înregistra atelierul fără permisiune.

3.6 Gabriela Insuratelu își rezervă dreptul de face fotografii sau să filmeze oricare atelier, și poate folosi aceste înregistrări pentru promoții în scopuri comerciale fără a fi necesar un acord scris din partea participanților ce apar în înregistrări.

3.7 Orice materiale oferite participanților nu pot fi editate, alterate, împărtășite, distribuite, postate online sau oferite unei alte persoane, inclusiv, altor companii sau entități, organizații, școli pentru orice scop, fără acordul expres în scris al Gabrielei Insuratelu și plata roialităților dacă sunt necesare. 

 

4 Răspundere

4.1 Gabriela Insuratelu nu este responsabilă pentru orice accidentare sau deteriorare a obiectelor participanților ce au loc în cadrul atelierului și în locația în care are loc atelierul.

4.2 Aveți în atenție unde vă păstrați bunurile și lucrurile personale în cadrul atelierului și vă rog să vă reamintiți să verificați echipamentul la finalul atelierului pentru a nu lăsa nimic în urmă. Nu suntem responsabili pentru pierderea sau deteriorarea obiectelor personale. 

bottom of page