top of page

5 Sfaturi pentru Pregătirea Nou Născutului pentru Ședința Foto

Fetiță nou născută, la ședința foto. Fotografie realizată în studio, pe fundal alb,  minimalist.

Ședința foto de nou născut este unul dintre cele mai importante evenimente ce merită imortalizate în viața oricărei familii. Deseori, fiind la primul copil sau la prima experiență de acest gen, părinții nu sunt siguri cum să își pregătească mica minune pentru această ocazie specială. Pentru a veni în ajutor, iată 5 Sfaturi pentru Pregătirea Nou Născutului care mă ajută pe mine și pe bebeluș pentru a avea o ședință de succes.


1. Evitați Vizitatorii și Programările în Dimineața Ședinței


Este esențial ca micuțul vostru să aibă o dimineață liniștită înainte de a veni la studio. Evitați vizitatorii (bunici, prieteni, medici) și programările (consultații medicale, consultanți în alăptare etc.) în dimineața ședinței. Prea multă stimulare poate împiedica bebelușul să adoarmă profund, iar un bebeluș treaz poate fi mai dificil de fotografiat. Dacă, totuși, bebelușul este treaz, vom face tot posibilul să capturăm momente minunate.


2. Mențineți Bebelușul Treaz cu 45-60 de Minute Înainte de Sesiune


Încercați să țineți bebelușul treaz pentru aproximativ 45-60 de minute înainte de sesiunea foto. Jucați-vă cu el și obosiți-l puțin pentru a fi pregătit să adoarmă când ajungeți la studio. Chiar dacă nu reușiți perfect, ne vom descurca, dar este ideal să ajungă obosit.


3. O Băiță Caldă și Relaxantă în Dimineața Ședinței


O băiță caldă și relaxantă în dimineața sesiunii foto poate ajuta bebelușul să adoarmă profund. În plus, va fi curat și drăguț pentru fotografii, ceea ce contribuie la reușita sesiunii.


4. Îmbrăcați Bebelușul Într-o Salopetă Ușor de Dat Jos


Îmbrăcați bebelușul într-o salopetă sau body alb, cu nasturi sau fermoar, fără straturi dedesubt. Astfel, dezbrăcarea va fi mai ușoară, fără a deranja micuțul. Ori ne putem folosi de ținută pentru a adăuga autenticitate fotografiilor, chiar dacă eu am ținute speciale pentru micuți. Puteți păstra ținuta ca amintire de la prima ședință foto.


5. Hrăniți Bebelușul la Cerere


Hrăniți-vă bebelușul la cerere în ziua dinaintea sesiunii și chiar înainte de a pleca de acasă. Un bebeluș sătul este mai probabil să adoarmă și să fie liniștit, ceea ce va face ședința foto mai plăcută și mai ușoară.


Articole Utile pentru Programarea Ședinței FotoCum Ne Putem Programa?


Vă puteți programa direct online pe site. Agenda este sincronizată în timp real!


După primirea programării, veți primi un e-mail ce conține toate recomandările și detaliile necesare! Dacă aveți întrebări suplimentare, îmi puteți scrie direct pe e-mail la: office@gabrielainsuratelu.com.

Comments


bottom of page