top of page

Ghid complet pentru sesiunea de nou născut: La ce să te aștepți și cum decurge?

Portret alb negru, de familie, cu bebeluș nou născut, și surioara mai mare, realizat în studioul Gabrielei Însurățelu

Sesiunile foto cu nou născuții sunt un moment special în viața fiecărei familii! Consider că este o oportunitate pe care nu ar trebui să o ratăm în agitația zilnică când vine vorba de pregătirea pentru sosirea unui nou membru în familie.


De ce spun asta? Pentru că micuții cresc atât de rapid, încât este ușor să treceți pe lângă aceste momente de început, când sunt așa de fragili și gingași.


Fiecare etapă din viața unui copil are farmecul ei, dar primele zile de viață sunt cu adevărat magice. În această perioadă, copiii sunt mai somnoroși și mai ușor de poziționat pentru fotografii memorabile.


Este datoria mea și pasiunea mea să vă ajut să capturați amintiri care să dureze o viață și mai mult!


Pentru a vă pregăti cât mai bine pentru această experiență unică, am creat un ghid complet pentru sesiunea de nou născut. Iată câteva detalii de bază despre cum decurge o sesiune de nou născut la Gabriela Însurățelu - Newborn Artist:


Portret în studio, de la ședința de nou născut, cu surioară ce își ține în brațe frățiorul, șezând pe un scaun alb. Imagine alb negru.

Programarea sesiunii


Este recomandat să faceți programarea cu aproximativ 1-2 luni înainte de naștere, pentru a vă asigura că aveți loc în agenda ocupată a studio-ului. Lunile noiembrie, decembrie și ianuarie sunt de obicei foarte solicitate, mai ales pentru ședințele cu tematică de Crăciun.

Portret de bebeluș în brațele tatălui, în timpul ședinței foto Newborn

Perioada optimă pentru fotografierea bebelușului


Primele 14 zile de viață ale bebelușului sunt momentul ideal pentru sesiunea foto. În acest interval, bebelușii dorm profund și sunt mai flexibili. În cazul în care nu reușiți să vă programați în această perioadă, sesiunile pot fi organizate și până la vârsta de 6-7 săptămâni, dar este posibil ca bebelușul să fie mai sensibil și să adoarmă mai greu.


Ce se întâmplă după ce v-ați programat?


După confirmarea programării, veți primi un ghid detaliat cu recomandări pentru pregătirea ședinței foto, contractul de prestări servicii, cât și alte detalii administrative importante. Nimic nu este lăsat la voia întâmplării.

Mamă cu copiii ei, la ședința foto de nou născut

Ce se întâmplă în ziua sesiunii?


La sosirea la studio, veți fi întâmpinați cu zâmbetul pe buze și veți avea parte de o atmosferă prietenoasă și relaxată. Bebelușul va fi în grija mea aproape în totalitate, exceptând perioadele în care are nevoie de alăptare. Voi avea grijă de toate aspectele practice, inclusiv schimbarea hăinuțelor și scutecelor, pentru a vă asigura că micuțul este confortabil și fericit în fiecare moment al sesiunii.


Experiența personalizată


În timpul sesiunii, voi fi disponibilă pentru a răspunde la întrebările voastre, pentru a vă oferi sfaturi despre îngrijirea bebelușului și pentru a vă îndruma către resurse utile pentru părinți, cum ar fi consultanții în alăptare sau specialiștii în baby-wearing.


Scopul meu nu este doar să capturăm imagini frumoase, ci și să vă oferim o experiență de neuitat, în care să vă bucurați de fiecare moment petrecut împreună cu micuțul vostru.


Pentru mai multe detalii despre sesiunile de nou născut puteți accesa și secțiunea de FAQ - Întrebări Frecvente, dar nu ezitați să ne contactați și la office@gabrielainsuratelu.com pentru orice întrebare sau nelămurire la care nu ați găsit răspuns pe site.


Așteptăm cu nerăbdare să vă întâlnim și să vă ajutăm să păstrați amintiri de neuitat ale primei perioade din viața micuțului vostru!Commenti


bottom of page