top of page

Capturând Magia Vieții: Importanța Amintirilor Autentice și Frumusețea Clipei Neplanificate

Băiețel mergând desculț printr-un pârâu!

David a fost mereu un subiect adorabil pentru fotografiile mele, în mod evident, dar odată cu trecerea timpului a devenit mai rezervat în fața dorințelor mele de a-l imortaliza în imagini. Totuși, există momente când îmi cere chiar el să-l fotografiez.


Odată cu venirea lui în viața mea, am realizat importanța amintirilor autentice.


Nu sunt fotografii recente! De fapt au 4 ani de când le-am făcut! Făcusem o plimbare la Dobrovăț, un loc pitoresc din județul Iași, cunoscut pentru poiana sa cu stejari seculari, pădurea și un pârâu unde David adoră să se balacească atunci când ajungem acolo.


Știam deja că David se va arunca în pârâu, așa că am venit pregătiți cu haine de schimb, șervețele umede și tot ce era necesar pentru a-l curăța după aventura sa, așa cum ne referim noi frumos, o aventură de "Pe vremea mea".


Însă surpriza plăcută a fost când alți trei băieți s-au alăturat lui David la râu și au construit un mic baraj din lemne și mâl, distrându-se copios timp de două ore.


Împreună, au dezlănțuit creativitatea și s-au bucurat de joacă până nu au mai putut.


Fotografiile pe care le-am capturat în acea zi nu numai că ne încântă sufletele de părinți, dar surprind magia momentelor neașteptate și autentice.


În viața noastră, este crucial să capturăm acele momente autentice și pline de viață, pe care le vom prețui pentru totdeauna.


Nu trebuie să permitem rutinei să ne fure din aceste clipe magice, ci să creăm amintiri care să rămână vii în inimile noastre.


Amintindu-ne mereu de importanța capturării acestor momente autentice, ne dăm seama că frumusețea se găsește adesea în clipele neplanificate și pline de spontaneitate. Este acolo unde emoțiile curg liber și unde sufletul se simte cu adevărat împlinit.


Să ne bucurăm de fiecare clipă și să creăm amintiri prețioase, care să ne aducă zâmbetul pe buze chiar și în cele mai grele momente.


Dacă povestea și fotografiile acestea vă inspiră, vă aștept cu drag să creăm amintiri împreună!


V-am atașat link pentru a vă putea programa, chiar aici în articol, sub galeria de fotografii. Abia aștept să ieșim din tipare, și să creăm amintiri, de pe vremea noastră!Commentaires


bottom of page