top of page

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

În urma experiențelor din ultimii ani, de când m-am specializat pe fotografia de nou născut și familie, am răspuns multor întrebări frecvente, din partea clienților. Mai jos găsiți o listă cu cele mai frecvente întrebări.

EV1A4553-Edit.jpg

Care sunt prețurile pentru o ședință foto?

 

Prețurile le găsești aici, pe site, la categoria Pachete. Dacă aveți nevoie de o ofertă personalizată îmi puteți scrie la office@gabrielainsuratelu.com sau pe pagina de Facebook. Din lipsă acută de timp nu reușesc să răspund la telefon, sms, nici mesaje pe Whatsapp, și nici mesaje pe contul personal de facebook. Voi răspunde doar la mesajele de pe e-mail și pagina de facebook.

 

Cu cât timp înainte trebuie să fac o programare?

 

Programările se pot face direct online, și se poate verifica disponibilitatea în agendă pentru acea perioadă. De obicei termenul în care ar trebui să vă gândiți să faceți programarea este cu minim 2 luni înainte de data sesiunii. Mai puțin de atât riscați să nu mai fie locuri în agendă.

IMG_1385-bw.jpg

Trebuie să aduc ceva la ședința foto?

 

Pentru fiecare tip de sesiune veți primi un e-mail cu informațiile necesare, ce includ adresa unde trebuie să veniți, ce ținute trebuie pregătite cât și alte detalii importante pentru ca sesiunea să fie una plăcută. Pentru sesiunile de maternitate, nou născuți și bebeluși până într-un an studioul este dotat cu recuzită de calitate, dar pentru autenticitatea amintirilor, recomandarea mea ar fi să veniți dumneavoastră cu 1-2 ținute proprii.

Pentru detalii mai complete puteți citi recomandările pentru sesiunile foto la următoarele linkuri:

 

Câte poze primim?

 

Numărul de imagini variază în funcție de tipul sesiunii și pachetul ales. Puteți găsi această informație la categoria pachete.

Fotografiile pe care le capturez pentru voi primesc o atenție deosebită și sunt editate cu multă atenție, astfel că veți avea posibilitatea de a alege voi imaginile care vă plac cel mai mult, pentru a fi editate. Detaliile despre procesul de alegere al imaginilor le vom discuta, înainte, cât și în timpul sesiunii foto.

EV1A1759.jpg

Noi vrem toate pozele. Nu trebuie să fie editate. Ni le puteți da? Dar RAW-urile nu ni le dați?

 

Când ați ales să colaborăm, ați făcut-o pentru că aveți încredere în experiența, viziunea artistică și talentul meu, și v-a plăcut sincer ce ați văzut în portofoliu. Așadar veți primi doar acele imagini pe care eu le consider demne de a fi postate online, printate într-un album foto sau puse într-o ramă foto.

În pachete sunt incluse doar fotografiile editate profesional, fotografiile nealese în selecție fiind șterse.

Imaginile în format RAW mereu rămân la fotograf din motivele enumerate mai sus. 

 

Noi vrem doar câteva poze, nu vrem o sesiune întreagă. Cât costă? Se poate?

 

Pentru a veni în întâmpinarea nevoilor voastre, am creat diverse pachete care ar trebui să se muleze pe toate nevoile, dar dacă totuși doriți un alt gen de pachet, îmi puteți scrie direct pe office@gabrielainsuratelu.com și vom găsi o soluție.

 

În cât timp primim pozele? De ce durează așa mult? Eu le vreau mai repede. Pot să plătesc o taxă de urgență?

 

Termenul de livrare este de 8 săptămâni, pentru că, fiecare sesiune trece printr-un proces inițial de selecție, și acord o atenție deosebită fiecărei imagini în parte, pentru a crea amintiri ca și cum ar fi ale mele. Există de asemenea și alte sesiuni, administrarea afacerii, apoi și familia are nevoie de timpul ei. Uneori pur și simplu am nevoie să îmi reîncarc bateriile pentru a putea fi creativă la fiecare sesiune foto. Nu există taxă de urgență pentru a primi fotografiile mai repede. Fiecare client primește fotografiile în termenul stabilit inițial.

 

Sunt pozele mele și fac ce vreau cu ele!

 

Fotografiile create împreună sunt pentru uzul dumneavoastră personal și nu pot fi înstrăinate altor terțe persoane fără acordul fotografului, la fel cum nici eu nu pot folosi fotografiile fără acordul dumneavoastră. Drepturile de autor rămân ale fotografului care le-a creat. Nu uitați acest aspect chiar dacă persoana care are nevoie de imagini de calitate este cineva drag vouă dar nu vrea să plătească pentru fotografii de calitate, așa cum ați făcut-o voi de fapt.

Această listă va fi actualizată în timp.

bottom of page