• Facebook Clean

​© 2005 - 2019 by GABRIELA INSURATELU. All rights reserved.

PENTRU FOTOGRAFI

V-ați întrebat vreodată cum ar fi să aruncați o privire în studiourile foto de succes din țară? Din anul 2018 am lansat diverse ateliere legate de fotografia de nou născuți și familie, și nu numai. Așadar dacă dorești să ne cunoaștem  personal și să înveți despre această ramură minunată a fotografiei, te aștept la unul din atelierele disponibile AICI!

Workshop workflow de bază pentru bebeluși de 4-8 săptămâni sau cum să obții rezultate satisfăcătoare pentru bebeluși ce nu mai sunt tocmai nou născuți

 

Nivel necesar: începător, mediu, avansat. Workshopul este adresat celor care lucrează deja cu bebeluși nou născuți dar au rețineri ori pur și simplu nu se descurcă în lucrul cu bebeluși mai mari. Este un workshop foarte util pentru cei care fac evenimente și oferă în pachet sesiune foto cu bebelușul.

 

Aici poți citi mai mult despre cum se desfășoară un astfel de workshop.

Mentoring 1 on 1 or 2 in 1

 

Aceste cursuri sunt pentru tine dacă dorești să își îmbunătățești abilitățile tehnice, creativitatea și posing-ul. Putem vorbi despre expunerea manuală, despre posing, lumină și setările aparatului.

 

Sau poate dorești să transformi abilitățile fotografice într-o afacere profitabilă. Practica de afaceri este fundamentul succesului și longevității noastre aici, deci dacă doriți să continuați să faceți acest lucru în anii următori, veți găsi multe resurse de învățare a aspectelor acestei afacerii.

Învățați mai bine cu experiențe practice și cu feedback-ul individualizat 1-pe-1 despre munca dvs. Nu există nimic mai bun decât să învățați în persoană, să vă scufundați în experiența cu feedback individualizat, întrebări și răspunsuri în timp real și văzând exact cum facem ceea ce facem!

Ești gata pentru ca arta ta să se simtă inspirată și să aibă un impact mai mare. Să rămâi inspirat este o parte imensă în crearea artei ce rezonează în inimile clienților și face brand-ul să iasă în evidență. 

Vrei să înțelegi cum să-ți transformi dragostea de fotografie în ceva care plătește facturile sau chiar susține întreaga familie. Fotografia este aproape singura sursă de venit a familiei noastre. Înțelegem complexitatea acestei situații mai bine decât majoritatea și vrem să împărtășim metodele noastre cu dvs. Scopul nostru este să deveniți mai competenți în munca dvs. și abilitatea dvs. de a profita de ea. Indiferent dacă aveți un soț care dorește să se alăture afacerii sau căutați să vă asumați un asociat sau dacă doriți să începeți să vedeți mai mult profit din orele pe care le dedicați, vă putem ajuta cu planul dvs. de afaceri.

Vrei să crești, dar nu știi de unde să începi. Unul dintre lucrurile mele preferate în ceea ce privește îndrumarea altor fotografi este să îi ajut să maximizeze abilitățile lor unice identificând în același timp zonele care trebuie să crească și să se schimbe. În timpul dvs. de la 1 la 1 putem vorbi despre orice provocări cu care vă confruntați cu afacerea dvs. și cum să crească de acolo!

 

Sunteți extenuați de modul în care ați condus afacerea dvs. și știți că trebuie să existe o cale mai bună.

Înțeleg cum poate să apară această extenuare în industria noastră. De la arderea creativă, la senzația de a fi suprasolicitat și de a fi prost plătit, voi împărtăși cum am depăși burnout-ul inerent în a fi un antreprenor.

Așadar putem să stabilim împreună direcția pe care dorești să o urmăm, cât și timpul acordat. Tariful este de 275 lei/oră, minim de 2 ore.

Mentoring 1 on 1 cu bebeluș

Dacă îți dorești să lucrăm cu un bebeluș real și să poți exersa cu el atunci poți opta pentru varianta de mentoring extinsă care este 1600 de lei, cu minim 6 ore acordate, din care 3 sunt sesiunea propriu-zisă cu bebelușul.

Dacă ești pregătit pentru workshop sau pentru mentoring, mă poți contacta direct pe e-mail: office@gabrielainsuratelu.com