top of page

Care sunt cele mai potrivite culori pentru sesiuni foto în natură toamna?

Fiecare sezon are propriile cerințe de culori în ceea ce privește ținutele pe care le alegeți atunci când vă programați pentru o sesiune foto.

În fiecare e-mail de confirmare a sesiunii, eu trimit și recomandările de ținute, dar, uneori, cea mai la îndemână culoare în garderobă este alb.

Nu mă înțelegeți greșit. Eu sunt fan alb. Nu ai cum să greșești cu alb niciodată! Ok, poate dacă îți iei o rochie albă lungă elegantă și mergi la nunta celei mai bune prietene! Atunci chiar nu e ok să eclipsăm mireasa :D.

Totuși, la ședințele în natură, mie îmi plac culorile puternice! Știu că este un pic șocant, având în vedere că în studio prefer cadrele pe alb, cu ținute albe.

Vă zic și un secret! Toamna este anotimpul meu preferat, și ghici ce! Este 1 septembrie! Bine ai venit oficial toamnă :).

Vremea se va răci încet, și va trebui să veniți un pic mai înfofoliți la sesiunile foto. Pentru copilașii până în 24 de luni, am ceva ținute drăgălașe, tricotate, cu culori vesele. Unele tricotate chiar de mâinile mele, special pentru micuții voștri. Și să nu uităm, că la sesiunile în natură, cele mai faine ținute sunt cele casual. Încălțămintea trebuie să fie comodă și adaptată ieșirilor în natură. Un cardigan, o jachetă, pantaloni / blugi etc. Ținutele mereu trebuie să fie culori uni. Imprimeurile distrag atenția de la subiectul fotografiat, adică de la voi :).

Astfel că, pentru cei care aveți sesiuni în natură programate în acest sezon, am căutat pe pinterest câteva palete de culori perfecte pentru alegerea ținutelor ideale pentru sesiunile de toamnă. Ei, mă rog! Pentru sesiunile de toamnă cu mine, mai bine zis. Fiecare fotograf are piticii săi! :)

Fără a dori să fac reclamă în vreun fel, dar în Iași, cele mai faine culori pentru mămici, până acum, le-am găsit la Camaieu! La tătici nu mă pricep, dar sigur găsește mami un tricou/ pulover asortat pe undeva, pentru că tăticii în proporție de 99% sunt fani de stat la fotografiat. Hei, chiar m-ați crezut? Eram sarcastică. :P Număr pe degete tăticii care vin de bună voie și nesiliți de nimeni la sesiunile foto :D.

Pentru copii este mereu o alergătură pentru a găsi ținute care să nu aibă vreun personaj de desene animate pe el, dar ținute simple și colorate vesel am găsit în Carrefour de la Tex, Zara, H&M, Waikiki și chiar în Auchan mai au colecții faine toamna.

Vouă cum vă place să vă îmbrăcați în acest anotimp? V-ar ajuta să vă arăt ce ținute am la studiou pentru sezonul de toamnă?

Sursa fotografii: Pinterest cu backlink către site-urile originale

bottom of page