top of page

Ce înseamnă o colaborare cu Gabriela Insuratelu?!

Meditam zilele acestea la faptul că, fotografia, pentru mine, nu este doar o pasiune, ci este și afacerea mea, de care mă ocup cu aceiași seriozitate și dedicare, pe care o vedeți reflectată și în imaginile pe care le creez!

Dar, sunt convinsă, că puțini conștientizați, ce înseamnă de fapt o sesiune foto programată la mine :).

Unul din lucrurile foarte importante în viața aceasta, este comunicarea! Cred cu tărie, în urma multor conversații cu diverși antreprenori, că provocările venite în urma unor colaborări, sau posibile colaborări, vin din lipsa de comunicare și transparență!

Așa că am decis, să vă povestesc puțin, care sunt avantajele unei colaborări cu Gabriela Însurățelu - Newborn Artist, și cum se ajunge la rezultatele pe care le vedeți!O sesiune foto, nu înseamnă doar acea oră, sau două-trei, petrecute în studio, și efectuând ședința propriu-zisă. Nu înseamnă doar acel click aparent, și doar 2 filtre.

În spatele Gabriela Însurățelu - Newborn Artist, mă aflu eu, în primul rând, omul iubitor de copii, care a investit în educație, pentru ca amintirile voastre să dăinuie peste ani și ani. Omul care iubește ce face, și speră ca acest lucru să se reflecte în toată experiența pe care o trăiți, de la primul mesaj.

Colaborați sau veți colabora, cu un fotograf care funcționează sub o formă legală, și anume SC Atelierul de Alb SRL (Genial numele, nu? Îl iubesc maxim). Contractele, facturile, chitanțele, sunt toate ținute în ordine și declarate către finanțe, de firma de contabilitate cu care colaborez, și anume…atenție că vine reclama, dar pe meritate… Kontto.


Toate contractele, detaliile despre programări, despre proiectele pe care le aveți în lucru la mine, cât și facturile, sunt mereu disponibile în contul vostru de client, creat special pentru voi, pe o platformă CRM. Această platformă îmi facilitează modul de lucru, pentru a vă menține mereu informați cu mesaje de reamintire, cu indicații și recomandări pentru sesiuni, cu chestionare ce mă ajută să mă pregătesc și să personalizez fiecare sesiune, cu evidența pașilor asupra stadiului sesiunilor și programărilor.


Apreciez foarte mult transparența, astfel că, am aplicat acest lucru, asupra site-ului oficial www.gabrielainsuratelu.com. Pe site găsiți absolut toate informațiile legate de pachetele disponibile. Vă puteți programa direct online, pentru că agenda este sincronizată în timp real, și mai mult decât atât, aveți și secțiuni cât și articole în blog în care vă povestesc exact ce se întâmplă și cum se întâmplă la o sesiune foto. Nu este nimic lăsat la voia întâmplării, pentru a avea cea mai faină experiență când ajungeți la studio.

În studio investesc mereu în aparatură, recuzită, și multe alte detalii, menite să producă cele mai bune rezultate tehnice și artistice, pentru ca fotografiile voastre să fie așa cum îmi doresc să fie și ale mele.


După sesiunea foto, imaginile voastre intră iarăși într-un workflow, folosind doar programe cu licență (Sistem de operare cu licență, programe de editare cu licență). Iar după finalizarea imaginilor, imaginile sunt predate într-o galerie online cu parolă, creată special pentru voi, pe un serviciu de cloud. Adică, în funcție de pachetul ales, veți avea imaginile stocate o anumită perioadă de timp, 3, 6, 9 luni, și uneori chiar ani de zile, pentru cei cu care colaborez în mod frecvent. Nu folosesc servicii precum wetransfer, în care link-ul de download expiră în câteva zile, ci chiar am grijă de fotografiile voastre, pentru că știu cât de importante sunt amintirile!

Tot ce am enumerat mai sus, sunt avantajele pe care eu le ofer când cineva alege să colaboreze cu mine. Dar cele de mai sus, presupun și o investiție anuală de bază.


Și pentru că tot vorbeam de transparență, și de seriozitatea cu care eu tratez această pasiune/afecere, vă ofer și câteva detalii financiare.


SC Atelierul de Alb SRL, funcționează legal, cu impozit pe profit de 16%. Adică 16% din ce rămâne după scăderea cheltuielilor, pleacă spre stat, pentru că așa e corect.

 • Cheltuieli de contabilitate

 • Hosting lunar pentru platforma de CRM pentru a vă oferi acces mereu la detaliile sesiunilor, contracte online, chestionare, facturi etc (50$/ lună - 600$/an)

 • Hosting pentru website pentru ușurința programărilor, transparență, articole informative (340 Eur/ an)

 • Domeniul site-ului (25$/an)

 • E-mail personalizat (7 eur/luna - 84 eur/an)

 • Hosting în cloud pentru imaginile voastre (cu backup menținut chiar și ani de zile) (360 Eur/an)

 • Licențe la adobe (PS și LR) - 12 eur/lună - 144 eur/an

 • Licență soft pentru crearea machetelor pentru albume și colaje (189 Eur/an)

 • Soft pentru selecția imaginilor - 230$

 • În luna noiembrie, studioul a achiziționat 2 lumini noi de studio și un stativ - 10000 lei

 • Decorurile de Crăciun au însemnat o investiție de 3500 euro, pentru că mi-am dorit să vă ofer fotografii magice, cu grijă și atenția la detalii de care doar un profesionist este conștient. Sunt convinsă că celor mici le-a plăcut la nebunie decorul, pentru că unii voiau să se mute la studio :))))). Satisfacție maximă pentru sufletul meu!

 • De când am mutat studioul în casa nouă (pe care am decis să o cumpăr, mergând efectiv cu aparatul în mână pe șantier ca să văd dacă se potrivește ca dimensiune cu … focala obiectivului (nu râdeți), nu mai plătesc chirie momentan. Etajul l-am compartimentat special pentru a fi studio foto și a fost o investiție de peste 15000 EUR. Anul trecut am instalat și aer condiționat la etaj, pentru confortul micilor clienți. Studioul are propria baie, zonă de birou, spațiu de depozitare recuzită, hol și zona efectiv de shooting. Dar să nu credeți că stau doar în zona de studio. Toată casa e amenajată ca să dea bine în poze :)))))). La fel și grădina pe care am reușit să o finalizez toamna trecută.

 • Cheltuielile normale de electricitate/ gaz/ apă.

Vreau să întăresc ideea că, această postare este despre informare și conștientizare, și pentru că, nu aveți de unde ști, cât de mult iubesc eu să fiu fotograful vostru! Îmi doresc să fie cât mai evidentă, implicarea, pasiunea, dăruirea și atenția pe care o ofer detaliilor, și fiecărui client. Pentru mine, nu există să fac compromis de la calitate!

Îmi voi da mereu silința, să evoluez în această nișă pe care am ales-o cu toată inima. Voi investi în continuare, și mă voi bucura de fiecare experiență și de fiecare persoană ce calcă pragul studioului!


Așa că, dragilor, asta sunt eu, Gabriela Însurățelu - Newborn Artist, și asta înseamnă să faci totul, mereu cu dăruire și cu implicare!

bottom of page