top of page

De ce să colaborezi cu Gabriela Însurățelu - Newborn Artist: Transparență, Dedicare și Profesionalism

Fotograful Gabriela Insuratelu, in timp ce fotografiază un bebeluș

Fotografia nu este doar o pasiune pentru mine, ci și afacerea mea, pe care o tratez cu aceeași seriozitate și dedicare pe care o vedeți reflectată în imaginile pe care le creez. Însă, puțini sunt cei care conștientizează ce înseamnă de fapt o sesiune foto programată la mine. Astfel că, mai jos am enumerat câteva aspecte care să vă lămurească de ce să colaborezi cu Gabriela Însurățelu.


Importanța Comunicării și Transparenței


Unul dintre aspectele esențiale în viață este comunicarea. După multe conversații cu diverși antreprenori, am realizat că multe provocări în colaborări apar din lipsa de comunicare și transparență. De aceea, vreau să vă povestesc despre avantajele unei colaborări cu Gabriela Însurățelu - Newborn Artist și cum reușesc să obțin rezultatele pe care le vedeți.


Procesul unei Sesiuni Foto


O sesiune foto nu înseamnă doar acele câteva ore petrecute în studio, la evenimentul dvs., sau o apăsare de buton! În spatele Gabriela Însurățelu - Newborn Artist, mă aflu eu, o persoană iubitoare de copii, care a investit în educație pentru ca amintirile voastre să dăinuie peste ani. Iubesc ceea ce fac și sper ca acest lucru să se reflecte în întreaga experiență de la primul mesaj.


Legalitate și Profesionalism

Imagine despre cum arată contul de membru pentru clienții Gabriela Insuratelu.

Colaborați cu un fotograf care funcționează legal prin SC Atelierul de Alb SRL. Contractele, facturile și chitanțele sunt gestionate și declarate corespunzător. Lucrez cu firma de contabilitate Kontto, pentru a asigura transparență și corectitudine.

Toate informațiile legate de programări, proiecte, contracte și facturi sunt disponibile în contul vostru de client, creat pe o platformă CRM. Aceasta îmi facilitează modul de lucru, menținându-vă mereu informați cu mesaje de reamintire, indicații și recomandări pentru sesiuni, chestionare de personalizare și evidența stadiului sesiunilor și programărilor.


Investiții în Calitate


Investesc constant în aparatură, recuzită și alte detalii pentru a obține cele mai bune rezultate tehnice și artistice. După sesiunea foto, imaginile voastre trec printr-un workflow atent, folosind doar programe cu licență. Imaginile sunt predate într-o galerie online securizată, creată special pentru voi, pe un serviciu de cloud, pentru a asigura stocarea pe termen lung.


Costuri și Investiții


Pentru transparență, iată câteva detalii financiare:

 • Impozit pe profit: 16%

 • Contabilitate

 • Hosting website, CRM și alte servicii conexe: 450 EUR/an

 • Domeniu site: 25$/an

 • E-mail personalizat: 84 EUR/an

 • Hosting în cloud: 360 EUR/an

 • Licențe Adobe (PS și LR): 144 EUR/an

 • Licență software pentru albume și colaje: 189 EUR/an

 • Software selecție imagini: 230$

Alte investiții recente:

 • Lumină de studio și stative: 2000 EUR

 • Laptop performant pentru o procesare rapidă: 5000 EUR

 • Aparat foto nou: 3000 EUR

 • Investiții în noul studio: 15000 EUR

 • Cheltuieli utilități: electricitate, gaz, apă

 • Și altele


Concluzie


Această postare este despre informare și conștientizare. Îmi doresc să evidențiez implicarea, pasiunea, dăruirea și atenția la detalii pe care le ofer fiecărui client. Nu fac compromisuri de la calitate și voi continua să evoluez și să investesc în această nișă pe care am ales-o cu toată inima.


Vă invit să vă programați online pentru o sesiune foto de neuitat cu Gabriela Însurățelu - Newborn Artist! Vizitați site-ul nostru și alegeți data potrivită pentru a crea amintiri prețioase.


Sunt Gabriela Însurățelu - Newborn Artist, și vă mulțumesc pentru încrederea și sprijinul vostru continuu!


Comments


bottom of page